'Η ζωή περιμένει να την απολαύσεις'

by - 12:11 μ.μ.


Η Columbia Pictures παρουσιάζει τη νέα της ταινία, με πρωταγωνίστρια την Julia Roberts Eat Pray Love που έρχεται στους κινηματογράφους το φθινόπωρο του 2010.
H  Liz Gilbert στα 30 της είχε όλα όσα θα επιθυμούσε μία σύγχρονη γυναίκα. Ένα σύζυγο, ένα ωραίο σπίτι, μια πετυχημένη καριέρα! Όμως, όπως και πολλές άλλες, ένιωθε χαμένη, μπερδεμένη προσπαθώντας να...
βρει τι πραγματικά ήθελε στη ζωή της.
Με φρέσκο το διαζύγιό της και τον εαυτό της μπροστά σε ένα μεγάλο “σταυροδρόμι”, η Liz αποφασίζει να
ταρακουνήσει τα νερά. Ξεκινάει για ένα ταξίδι στον κόσμο, αναζητώντας τα τρία πράγματα που της λείπουν περισσότερο: την απόλαυση, την πίστη και την ισορροπία.
Στην Ιταλία ανακαλύπτει την αληθινή ευχαρίστηση στο φαγητό, τη δύναμη της προσευχής στην Ινδία και, εντελώς αναπάντεχα, την εσωτερική ηρεμία και ισορροπία της αληθινής αγάπης στο Μπαλί.
Βασισμένη στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Elizabeth Gilbert, η ταινία αποδεικνύει πως υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να γνωρίσεις τον κόσμο.
Παίζουν: James Franco, Julia Roberts, Javier Bardem, Billy Crudup, Viola Davis.
Το ομώνυμο best seller κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας
Τιμή: από 14,40

Από το Mtv GreeceYou May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0