Ελευθερία Αρβανιτάκη & Τάνια Τσανακλίδου Live

by - 1:30 μ.μ.

Στις 14 Ιουνίου στο θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης θα δώσουν την πρώτη από τις φετινές κοινές τους συναυλίες, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Τάνια Τσανακλίδου με τίτλος της συναυλίας, ‘Του ονείρου η αύρα μας ενώνει’. Οι δύο πολύ δημοφιλείς τραγουδίστριες συναντήθηκαν πριν από χρόνια, όταν και οι δύο έψαχναν το δρόμο τους. Έκτοτε, πέρασε πολύς καιρός, όμως κάθε φορά που έκλεβαν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους, μοιράζονταν μυστικά και όνειρα. Καμιά φορά και φόβους! Έλεγαν κάποια στιγμή να φτιάξουν μια ωραία παράσταση, αλλά δεν βιάζονταν. Η στιγμή αυτή ήρθε φέτος με τρόπο φυσικό.
Φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύουν παρέα. Παίρνουν όπλο τα τραγούδια τους, συντρόφους τους οχτώ υπέροχους μουσικούς και με το νου και την καρδιά πάνε να βρουν τους φίλους τους, να θυμηθούν το όνειρο, αυτό που από παλιά τις ένωνε. Μετά τη Θεσσαλονίκη το ντουέτο θα...
βρεθεί στις 15/6 στα Ιωάννινα (Θέατρο ΕΗΜ), στις 29/6 στο Βόλο (Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο) και στις 30/6 στην Πάτρα (Αρχαίο Ωδείο).
Στις ενορχηστρώσεις ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας. Στη σκηνή οι μουσικοί: Αλέξανδρος Κτιστάκης στα τύμπανα, Γιάννης Κυριμκυρίδης στο πιάνο-πλήκτρα, Θωμάς Κωνσταντίνου σε ούτι, λαούτο, τσουμπούς, μπουζούκι, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας σε ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Θέμης Νικολούδης σε βιολί, τρομπέτα, Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος στο μπάσο, Άγγελος Πολυχρόνου στα κρουστά και ο Τάκης Φαραζής στο πιάνο – πλήκτρα. Στην επιμέλεια ήχου ο Μανώλης Ολλανδέζος και ο Αργύρης Λιανός, στο σχεδιασμό των φώτων ο Φιλ Χιλς και στο χειρισμό των φώτων η Μαρία Βενετάκη.

Από το E-RadioYou May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0