Ι love GR

by - 11:28 π.μ.


Το Ταξίδι συνεχίζεται και προβλέπεται ακόμα συναρπαστικότερο με “καπετάνισσα” τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η Δήμητρα, με το κέφι της, το χιούμορ της και την ανατρεπτική της ματιά θα προσκαλεί το τηλεοπτικό κοινό να ψηφίζει κάθε εβδομάδα, την πιο αγαπημένη του περιοχή. 
Σε αυτή τη φάση της εκπομπής θα...
διαγωνιστούν οι 40 περιοχές της Ελλάδας έτσι όπως ψηφίστηκαν από τον κόσμο  στην προηγούμενη φάση. 
Το Ι love GR είναι μια άκρως ταξιδιωτική και διαδραστική εκπομπή, καθώς το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώνουν οι τηλεθεατές με τις ψήφους τους.
Στην πρώτη εκπομπή που προβλήθηκε την Πέμπτη 8 Απριλίου ξεκίνησε η μάχη μεταξύ της Μάνης των Κυθήρων, της Σάμου και της Λέσβου.
Μαζί τους, στο στούντιο συνοδοιπόροι ήταν για τη Μάνη η Έλντα Πανοπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης  και ο Κωστής Μαραβέγιας ενώ για τα Κύθηρα  η Φωτεινή Δάρρα, η Γωγώ Μπρέμπου και η Κατερίνα Τζάβαλου. Τη Σάμο υποστήριξαν ο Μύρωνας Στρατής, ο Χρήστος Λούλης και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος  ενώ για τη Λέσβο έδωσαν τα επιχειρήματά τους ο Κώστας Φραγκολιάς, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.
Ποια είναι η πιο αγαπημένη γειτονιά μέσα στην Ελλάδα; Σε ποιο χωριό, σε ποιο νησί, σε ποια πόλη θα θέλατε να επιστρέψετε; Τι είναι αυτό που μαγεύει τους ανθρώπους και κάνει ένα τοπίο ξεχωριστό;
Όλες οι απαντήσεις στο ανανεωμένο ‘Ι love GR’. Κάθε Πέμπτη στις 22.00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ!

Από το I LOVE GR
You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0