"Αν ήτανε οι μπάμιες κρουασάν!"

by - 2:01 μ.μ.


Πριν μερικούς μήνες ο Δημήτρης Μητσοτάκης (μέλος του συγκροτήματος ‘Ενδελέχεια’ που έχει πλέον διαλυθεί), δημιούργησε ένα νέο σχήμα, τους ‘Ευδαίμονες’. Από τις αρχές του 2010 κυκλοφόρησε από την Lyra ο πρώτος τους δίσκος, με τίτλο ‘Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και οι Ευδαίμονες’. 
Ο δίσκος χαρακτηρίζεται ως "πολυσυλλεκτικός" για...
το ύφος των τραγουδιών, με στοιχεία pop-rock, jazz επιρροές, αλλά και κάποια "έντεχνα" και παραδοσιακά. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο Δ. Μητσοτάκης για τον δίσκο: «Εύχομαι το άκουσμα του δίσκου αυτού να συντελέσει και στη δική σας ευδαιμονία, όπως συνέβη και με μας καθ’ όλη τη διάρκεια των ηχογραφήσεων» . 
Αίσθηση έχει προκαλέσει ήδη το bonus track του δίσκου, που είναι η δεύτερη εκδοχή του ‘Αν’. Το τραγούδι ονομάζεται ‘Αν (θυγατρικό)’ και ερμηνεύεται από τις δύο μικρές κορούλες του Δημήτρη Μητσοτάκη και μία φίλη τους! Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, με όλη τη γλυκύτητα, την παιδική αθωότητα και τον αυθορμητισμό των μικρών να έχει ήδη τρελάνει πολύ κόσμο!

You May Also Like

2 σχόλια

 1. Axx mwree ti gluka pou einaiii nomiza oti legame to refreen haha ti glukaaa na h stefania kanei etsiiii.....

  Asto to paidiii!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. μπραβο τα κοριτσακια,μπραβο πραγματικα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0