Ηχοθεραπεία

by - 8:10 π.μ.


Ένα μοναδικό Software, ειδικά σχεδιασμένο για ινστιτούτα Spa, βοηθά στην εγκεφαλική χαλάρωση και ύπνωση. Το πρόγραμμα αυτό ονομάζεται ‘Natura Sound Therapy’ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα, εγκαθιστώντας το εύκολα και γρήγορα σε  οποιονδήποτε υπολογιστή.  
Με το ‘Natura Sound Therapy’, μπορούμε να βελτιώσουμε με “φυσικό” τρόπο την ποιότητα της ζωής μας,  και να ελέγξουμε τις διάφορες...
ψυχολογικές καταστάσεις του μυαλού.  Μέσα από μια πλούσια συλλογή φυσικών ήχων, επιτυγχάνει χαλάρωση, συγκέντρωση, γρήγορη εκμάθηση, βαθύ ύπνο, ξεκούραση, εγρήγορση και άλλα συναισθηματικά στάδια.  
Κύματα θάλασσας, βροχή, ρυάκια, τζιτζίκια και πουλιά, είναι μερικοί από τους 34 φυσικούς ήχους του προγράμματος για να μας ταξιδεύει νοερά σε μέρη μακριά από το γραφείο! Εκτός από τους φυσικούς ήχους, το ‘Natura Sound Therapy’ διαθέτει και συχνότητες που εκπέμπουν κατευθείαν στον εγκέφαλο. Οι συχνότητες αυτές μιμούνται τις συχνότητες που παράγει ο εγκέφαλος, έτσι ώστε να τις συγχρονίζει ανάλογα με την διάθεση που θέλουμε να βιώσουμε (π.χ. οι συχνότητες Delta χρησιμοποιούνται κατά της αϋπνίας, γιατί προκαλούν νάρκωση του εγκεφάλου).     
Η ενσωμάτωση του ‘Natura Sound Therapy’ στη καθημερινότητα, βοηθά στην αποδοτικότερη εργασία, στη μελέτη, στην αναζωογόνηση, ακόμα και στο ξεκίνημα μιας ευχάριστης ημέρας. Για οποιονδήποτε λόγο, είναι ιδανικό εργαλείο ψυχικής και συναισθηματικής ανάτασης!
You May Also Like

1 σχόλια

 1. Η μουσικη Ειναι πηγη Ζωης!!
  Το γελιο μουσικη !!

  Καλη σας ημερα Ευχομαι , ωραια θεματα Αναρτατε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0