Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο πωλήσεις το iPad στις ΗΠΑ

by - 11:05 π.μ.


Η Apple ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες ότι κατάφερε να πουλήσει το εκατομμυριοστό iPad. Και από το συμβολικό χαρακτήρα της ανακοίνωσης, προκύπτει μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση. Στο iPad πήρε μόλις 28 μέρες για να πουλήσει 1 εκ. κομμάτια, ενώ το iPhone χρειάστηκε...
74 ημέρες για τον ίδιο όγκο πωλήσεων. Όλα δείχνουν ότι οι προσδοκίες της εταιρίας έχουν ξεπεραστεί, καθώς χρειάστηκε να καθυστερήσει την έναρξη των πωλήσεων εκτός ΗΠΑ για να μπορέσει να ανταποκριθεί στη ζήτηση.
Η Apple επίσης ανακοίνωσε ότι οι χρήστες των συσκευών iPad αγόρασαν 12 εκατομμύρια εφαρμογές και 1,5 εκατομμύρια e-books. Με την ευκαιρία όμως ας κάνουμε και ένα πρόχειρο υπολογισμό. Εάν θεωρήσουμε μια μέση τιμή αγοράς του iPad στα 550$ (ο κόσμος προτιμά τα φθηνά μοντέλα), η μαγική «ταμπλέτα» έχει ήδη προσφέρει στην Apple πάνω από μισό δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα.
Παράλληλα η Apple ανακοίνωσε ότι το iPad θα διατίθεται από τις 28 Μαΐου σε χώρες της Ασίας και της Ευρώπης. Συγκεκριμένα θα διατίθεται στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, την Ισπανία, την Ελβετία και τη Βρετανία. Επιπλέον η Apple θα διαθέσει τη συσκευή «στην αγορά της Αυστρίας, του Βελγίου, του Χονγκ Κονγκ, της Ιρλανδίας, του Λουξεμβούργου, του Μεξικού, της Ολλανδίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Σιγκαπούρης τον Ιούλιο». Για επίσημη εισαγωγή στην Ελλάδα ακόμα περιμένουμε στο ακουστικό μας.

Από το E-Radio 
You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0