Φράουλες

by - 12:54 μ.μ.


Οι Ρωμαίοι τις εκτιμούσαν για τη θεραπευτική τους δράση και τους απέδιδαν αφροδισιακές ιδιότητες. 
Εκτός από τη φίνα γεύση τους, οι επιστήμονες σήμερα τονίζουν και τα οφέλη τους: περιέχουν άφθονη βιταμίνη C και εξαιρετικές ποσότητες αντιοξειδωτικών ουσιών που τις τοποθετούν στις πρώτες θέσεις της μάχης κατά της γήρανσης και των εκφυλιστικών ασθενειών. 
Επειδή δεν ωριμάζουν μετά τη συγκομιδή τους, διαλέξτε τις πολύ κόκκινες και αφήστε στην άκρη όσες είναι άσπρες. 
Επίσης μια χαλασμένη φράουλα, μπορεί να...
χαλάσει όλες τις άλλες. Επομένως, πριν τις φυλάξτε στο ψυγείο, εξετάστε τις προσεκτικά μία προς μία και πετάξτε όποια δεν είναι καλή. 
Τέλος, προτιμήστε τις μικρότερες, που είναι πιο νόστιμες και πιο ασφαλείς από ορμόνες.

Από το  Η Διαδρομή





You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

  • 64
    0
  • 22
    2
  • 57
    0
  • 60
    4
  • 53
    4
  • 36
    0