Κάλεσμα γραμμάτων από το Roseta Books

by - 11:06 μ.μ.


«Αγαπητοί φίλοι,
Δημιουργήσαμε ένα νέο blog στο διαδίκτυο. Στο RsB θα αναρτούμε θέματα, πληροφορίες, σχόλια, εικόνες, video κ.λπ. που θα έχουν σχέση με τα Βιβλία, τα Γράμματα, τις Τέχνες, την  Ιστορία, το Περιβάλλον κ.λπ. 
Το RsB φιλοδοξούμε να...
παίξει το ρόλο:
- του βασικού "πληροφοριοδότη"  για όποιον ενδιαφέρεται για γενικές πληροφορίες και γνώσεις για τα γράμματα, τον πολιτισμό, την ιστορία  και τις τέχνες.
- του "πλοηγού" προς άλλα  εξειδικευμένα blogs  για τα ίδια θέματα, για όποιον θέλει να εντρυφήσει περισσότερο.
- της "εφημερίδας τοίχου" για όποιον επιθυμεί να καταθέσει τις απόψεις του, τις πληροφορίες, τα σχόλιά του που έχουν σχέση με τη θεματική του RsB.
Στο RsB θα βρείτε πληροφορίες και καταλόγους για τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία, τις βιβλιοθήκες, τους έλληνες συγγραφείς, κείμενα και πληροφορίες για τη λογοτεχνία και τη γλώσσα, προτάσεις για σινεμά και εκθέσεις  εικαστικών, επιμορφωτικά σεμινάρια κ.λπ. 
Στην ενημέρωση του  RsB συμμετέχουν bloggers, "εραστές" της δημοσιογραφίας, συγγραφείς, φωτογράφοι, επιστήμονες, αναγνώστες κ.ά. σημαντικοί συνεργάτες. Πληροφορίες αντλούνται από διάφορα forum που συμμετέχουν οι συνεργάτες του RsB, από παρόμοιες ιστοσελίδες στο Internet, εφημερίδες, περιοδικά και βιβλία. 
Σαν "πρώτο πιάτο" σας προσφέρουμε τριάντα αναρτήσεις για να αποκτήσετε μια εικόνα για το ύφος, το ήθος και τα περιεχόμενα του RsB. Τα σχόλια, οι παρατηρήσεις, οι προτάσεις, είναι ότι χρειαζόμαστε για να κάνουμε τη "Στήλη της Ροζέτας" περισσότερο ελκυστική και ενδιαφέρουσα για εσάς αλλά και για εμάς. 
Αν και οι αναρτήσεις μας είναι λίγες, το blog είναι στον "αέρα" μόλις δύο εβδομάδες, θεωρούμε ότι δεν είναι ευκαταφρόνητες.  Σας "πλοηγούμε" αμέσως.»
You May Also Like

1 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0