Υποψηφιότητες για τα βραβεία Oscar

by - 11:24 π.μ.


Λίγο μετά τις 15:38 ώρα Ελλάδας και ακολουθώντας το καθιερωμένο τελετουργικό ο πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογράφου Tom Sherak και η ηθοποιός Anne Hathaway ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητες για τα βραβεία Oscar. Συγκεκριμένα ανακοίνωσαν τους υποψήφιους σε 10 από τις 24 κατηγορίες, ενώ παράλληλα δόθηκε στη δημοσιότητα και η πλήρης λίστα. Δύο ταινίες απέσπασαν...
από εννέα υποψηφιότητες, το «Avatar» του James Cameron και το ενώ ακολούθησαν οι «The Hurt Locker» της Katheryn Bigelow. Ακολούθησε με οκτώ υποψηφιότητες το «Inglourious Basterds» του Quentin Tarantino, ενώ έξι υποψηφιότητες έχουν τα «Up in the air» και «Precious». Ας δούμε όμως τις υποψηφιότητες στην κατηγορία της Καλύτερης Ταινίας όπου φέτος διαγωνίζονται 10 φιλμ. 
Υποψήφιοι στην κατηγορία Kαλύτερης Ταινίας:

Avatar
The Blind Side
District 9
An Education
The Hurt Locker
Up In the Air
Inglourious Basterds
Precious
Up
A Serious Man

Δείτε τις υποψηφιότητες στις 24 κατηγορίες των βραβείων Oscarστο μεγάλο αφιέρωμα από το Cinema News.
Η 82η απονομή των βραβείων Oscar θα γίνει την Κυριακή 7 Μαρτίου (ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα) στο Kodak Theatre του Los Angeles. Παρουσιαστές της απονομής θα είναι οι γνωστοί ηθοποιοί Steve Martin και Alec Baldwin.

Από το E-RadioYou May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0