Σουφλέ Σπανάκι

by - 1:21 π.μ.

Υλικά: 

- 1 κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο 
- 1 ματσάκι μαιντανό 
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 κρεμμύδι ξηρό 
- 4 αυγά 
- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο 
- 2κ.σ. ελαιόλαδο 
- 1κ.γ.μπέικιν 
- 1 κούπα γάλα 
- 1/4 φέτα 
- λίγο κεφαλοτύρι αλμυρό 
- 200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις...

 Εκτέλεση:
- Έχουμε ετοιμάσει και αλατίσει τα ψιλοκομμένα λαχανικά ανακατεμένα στο τρυπητό για να είναι όσο το δυνατόν πιο στεγνά.
- Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά, το μοσχοκάρυδο, λάδι και το γάλα πολύ καλά. Τέλος το αλεύρι που έχουμε ανακατέψει με το μπέικιν.
- Τρίβουμε τα τυριά και ρίχνουμε τα μισά στο μίγμα.
- Παίρνουμε ένα πυρέξ βαθύ και ρίχνουμε τη μισή ζύμη και απο πάνω τα χόρτα και τα τυριά.
- Επαναλαμβάνουμε δεύτερη φορά και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 με 200 °C για 40 με 45 λεπτά. 
Καλή σας όρεξη!





You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

  • 64
    0
  • 22
    2
  • 57
    0
  • 60
    4
  • 53
    4
  • 36
    0