Ξενάγηση στη χώρα των θαυμάτων

by - 12:22 π.μ.

Ο Tim Burton ετοιμάζεται για πρεμιέρα! Μια παραγωγή της Walt Disney, “Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων”, φέρνει σε συνεργασία και πάλι τους Tim Burton, Johnny Depp και Helena Bonham Carter.
Στο γνωστό, σε όλο τον κόσμο, παραμύθι του Lewis Carol η Αλίκη είναι ένα 17χρονο κορίτσι που ενώ πηγαίνει σε μια δεξίωση, ανακαλύπτει ότι...
πρόκειται να την αρραβωνιάσουν μπροστά σε εκατοντάδες κόσμο. Δραπετεύει και ακολουθεί ένα λευκό κουνέλι, ώσπου πέφτει σε μια τρύπα. Από εκεί μεταφέρεται σε έναν παραμυθένιο κόσμο, γεμάτο ενδιαφέροντες και αινιγματικούς χαρακτήρες, στον οποίο είχε βρεθεί και πριν από δέκα χρόνια άλλα χωρίς να το θυμάται.
Στη ταινία του Tim Burton o Johnny Depp υποδύεται τον Τρελο-Καπελά και η Mia Wasikowska είναι η 19χρονη πια Αλίκη που επιστρέφει στη χώρα των θαυμάτων για να ξανασυναντήσει τους παιδικούς της φίλους: τον Λευκό Κούνελο, τη Γάτα του Τσέσαϊρ, τους Τουιντλντί και Τουιντλντάμ και φυσικά τον Τρελο-Καπελά. Το πολλών αστέρων cast περιλαμβάνει επίσης, την Anne Hathaway (Λευκή Βασίλισσα), την Helena Bonham Carter (Κόκκινη Βασίλισσα) ενώ ο Christopher Lee θα υποδυθεί τον Jabberwock.
Η ταινία θα προβάλλεται και σε 3D από τις 4 Μαρτίου.  

Από το Cinema News


Δείτε το trailer

You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0