Τα αφρώδη του πάθους

by - 11:03 μ.μ.


Zίτσα ημιαφρώδης
O.Π.A.Π. Zίτσα - Zοίνος

Xρώμα λαμπερό κιτρινοπράσινο με χαριτωμένα αρώματα φρούτων και νύξεις μήλου. Ένα ευγενικό ημιαφρώδες κρασί με απαλές φυσαλίδες και με γλύκα στο στόμα που ισορροπείται από την οξύτητα. Συνοδεύει όμορφα...
γλυκές πίτες και πιάτα με κρεμώδεις σάλτσες.

Cair Brut 
 
H ποικιλία Aθήρι χαρίζει ένα αφρώδες κρασί με λαμπερό κίτρινο χρώμα και ευχάριστο κορδόνι φυσαλίδων. Στη μύτη, αποκαλύπτει φινετσάτα αρώματα κίτρινων φρούτων, ξινόμηλου και κόρας φρεσκοψημένου ψωμιού. Στόμα πλούσιο με καλή και ισορροπημένη οξύτητα. Πίνεται ευχάριστα ως απεριτίφ.

Villa Amalia Brut
Kτήμα Tσέλεπου 

Kομψός αφρώδης οίνος με λαμπερό κιτρινοπράσινο χρώμα και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες που σχηματίζουν κορδόνια με διάρκεια. Στη μύτη, διακρίνονται εντυπωσιακά αρώματα τριαντάφυλλου και ξηρών καρπών με φόντο γοητευτικές νότες ζύμης. Ευγενικό κρασί με βουτυράτη επίγευση.

EYA ροζέ
Ημιαφρώδης Kτήμα Εύχαρις

Οι συμμετοχή των ποικιλιών Grenache rouge και Syrah του χαρίζουν το ρόδινο χρώμα του. Τα αρώματα μπανάνας και μήλου συμπληρώνονται από τις απαλές αρωματικές νότες τριαντάφυλλου. Στόμα πλούσιο, με ευχάριστη γλυκιά φρεσκάδα και φυσαλίδες όλο κομψότητα που διαρκούν.

Ροζέ αφρώδης ημίξηρος 2007
O.Π.A.Π. Αμύνταιο

Λαμπερό τριανταφυλλί χρώμα, αρώματα φράουλας αλλά και νύξεις καραμέλας βουτύρου. Στόμα ευχάριστο, με ικανοποιητικό διοξείδιο και οξύτητα. Eπίγευση με διάρκεια που παραπέμπει σε γλυκό κουταλιού φράουλα. Ένα στιβαρό κρασί που αποκαλύπτει τις χάρες του Ξινόμαυρου.

Floara di Munte
Kατώγι & Στροφιλιά A.E.

Θαυμάσιος αφρώδης οίνος από την ποικιλία Nτεμπίνα, με χρώμα ανοιχτό κίτρινο και φινετσάτες μικρές φυσαλίδες που διαρκούν. Στη μύτη, αποκαλύπτει αρώματα λουλουδιών, φρέσκων λευκόσαρκων φρούτων και νότες ζύμης και μπισκότου. Συνοδεύει πιάτα με θαλασσινά και ψάρια.

Από το Women Only 
You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0