Έχεις 8 λεπτά για τον εαυτό σου;

by - 7:10 μ.μ.


Όταν οι πολεμικές τέχνες συναντούν το aerobic, τότε κάπου εκεί γύρω βρίσκεται ο Billy Blanks! Ο γυμναστής που κατάφερε να πείσει ανθρώπους οι οποίοι δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν γυμναστεί, συνδύασε το kung fu, το karate, το boxing και το κλασικό aerobic σε ένα πρόγραμμα ασκήσεων ιδανικό για καθημερινή άθληση. Με μια φράση Tae Bo. 
To Tae Bo έχει κατακτήσει το δυτικό κόσμο από τη δεκαετία του '80. Ο Billy Blanks ανέπτυξε...
το 1976 αυτό το πρόγραμμα προπόνησης χρησιμοποιώντας τις πολεμικές τέχνες τις οποίες συνδύασε με χορευτικές κινήσεις. Το 1982 παρουσίασε το πρόγραμμα στη Βοστόνη και άρχισε να το διδάσκει ενώ το 1998 κυκλοφόρησε η πρώτη βιντεοκασέτα tae bo aerobic που πούλησε 3 εκατομμύρια αντίτυπα, προδιαγράφοντας την τεράστια απήχησή του.
Οι πολεμικές τέχνες αναπτύσσουν τη δύναμη, την ταχύτητα, την ισορροπία, την ικανότητα συντονισμού και το μυϊκό έλεγχο, ενώ οι χορευτικές κινήσεις δίνουν ενέργεια και ρυθμό βελτιώνοντας το συντονισμό του μυϊκού συστήματος και παρέχοντας ταυτόχρονα μια εκπληκτική προπόνηση για το καρδιαναπνευστικό σύστημα.
Ιδανικό για να κάψετε περιττές θερμίδες και λίπος, βελτιώνοντας αισθητά τη φυσική σας κατάσταση, ενώ παράλληλα θα διασκεδάζετε όσο προπονείστε. Αν θέλετε λοιπόν να γυμναστείτε και συγχρόνως να εκτονωθείτε ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και διώχνοντας κάθε ίχνος στρες και άγχους από τον οργανισμό σας, το tae bo είναι η ιδανική άσκηση.
Ακολουθεί το μικρότερο σε διάρκεια πρόγραμμα ασκήσεων Tae Bo από τον Billy Blanks, το οποίο παρά το μικρό του μέγεθος, είναι εξαιρετικά περιεκτικό και αποδοτικό. Διαρκεί 8 λεπτά μαζί με το ζέσταμα και το stretching κι όπως λέει ο ίδιος «Μπορεί να μην έχεις 20 λεπτά, μπορεί να μην έχεις μία ώρα, σίγουρα όμως έχεις 8 λεπτά διαθέσιμα για να αλλάξει η ζωή σου».

You May Also Like

2 σχόλια

 1. Χάρη στα προγράμματα του Blanks διατηρούμε σε φόρμα εδώ και χρόνια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δυστυχώς το video διαγράφηκε από τον διαχειριστή του και έτσι αντικαταστάθηκε με ένα του ίδιου προγράμματος, από το οποίο όμως λείπει το κομμάτι του stretching.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0