5 πράγματα που δεν ξέρατε για την Jennifer Aniston

by - 10:24 μ.μ.


Η Jennifer Aniston γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969 στην Καλιφόρνια και μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη. Είναι κόρη της ηθοποιού Nancy Dow και του ηθοποιού John Aniston η αλλιώς  Γιάννη Αναστασάκη μιας και γεννήθηκε στο νησί της Κρήτης. 
1. Έγινε γνωστή για το ρόλο της ως 'Rachel Green' στη σειρά 'Friends' και για την ερμηνεία της κέρδισε ένα βραβείο Emmy, μια Χρυσή Σφαίρα και ένα Screen Actors Guild Award. 
2. Η Aniston έχει δύο αδέλφια, τους John Melick και Alex Aniston, και νονός της ήταν ο ηθοποιός Τέλης Σαβάλας μιας και ήταν ο καλύτερος φίλος του πατέρα της. 
3. Οι παραγωγοί της σειράς 'Friends'  προόριζαν αρχικά την Aniston για το ρόλο της...
'Monica Geller', αλλά θεωρήθηκε αργότερα ότι η Courteney Cox ανταποκρίνεται καλύτερα στο συγκεκριμένο ρόλο. 
4. Μετά τον χωρισμό της με τον Brad Pitt τα media την κατηγορούσαν ότι η αιτία του χωρισμού τους ήταν, για την συνεχή άρνηση της να κάνουν παιδιά. Σε συνέντευξή της όμως στο Vanity Fair αρνήθηκε ότι η αιτία ήταν αυτή και δήλωσε ότι «Πάντα ήθελα να κάνω παιδία και δεν θα άφηνα αυτήν την εμπειρία για την καριέρα μου». 
5. Στις 14 Απριλίου 2007 έλαβε το βραβείο GLAAD's Vanguard Award για τη συμβολή της στην κοινότητα που κατανοεί τους ομοφυλόφιλους και αμφισεξουαλικούς.

Από το My Self
You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0